Rästa kirjutas mõned aastad tagasi laste seas väga populaarse „Hambapesulaulu“, millest paluti muusikul teha versioonid inglise ja vene keeles. „Ja siis taheti, et filmiksin videod. Ingliskeelse ja venekeelse video filmimise leppisin kokku 25. veebruari hommikuks kell üheksa,“ räägib ta.

Stig ei plaaninud sünnipäeva tähistada, ent muusiku abikaasal Karinal olid teised plaanid – ta otsustas Stigile üllatuspeo korraldada.

„Kõik tulid külla. Ja tegid suprise (üllatuse – toim). Ja siis Trafficu mehed olid külas kõik, ma ei mäleta, kes seal veel olid, igasugused inimesed. Lõppes niimoodi, et jäin kell neli elutoa põrandal magama. Sain neli tundi magada, ärkasin üles. Hästi-hästi-hästi halb oli olla. Ja silmad olid hästi punased. Juuksed olid hästi kahused. Pidin minema siis videot filmima,“ meenutab Stig rasket hommikut.

Videote filmimine toimus Stigi kodu lähedal asuvas stuudios. „Mul ei olnud need sõnad peas. Ja siis mingi inimene hoidis neid silte ja mingi 25 last oli seal ümber. See oli piin reaalselt. Lõpuks, kui koju sain, siis mõtlesin, et nutan ennast magama,“ naljatleb ta.