Legendaarne muusikafestival Beach Grind toimub sel suvel üheteistkümnendat korda ning leiab aset 12.–13. juulil loomulikult Pärnus. Eelmisel aastal külastas Beach Grindi rekordarv inimesi. Et festival on iga aastaga paisunud aina vägevamaks, saab 2024. aasta festivalist samuti võimasaim siiani. Suve üks oodatuimaid muusikasündmusi toimub Pärnu rannapargis ning Villa Ammende aias. Publikut rõõmustavad eelmisest aastast festivalifännile meelde jäänud kolm lava.

„Sel korral esinevad Beach Grindi kaks peaesinejat Eestis esmakordselt. Üheks peaesinejaks on Grammyle kandideerinud ja vahukommikujulise maski järgi tuntud muusikaprodutsent Marshmello. Tema platvormidel on üle 55 miljoni igakuise kuulaja ning tegemist on ühe kuulsaima elektroonilise muusika tegijaga kogu maailmas. Marshmello kuulsaimate lugude sekka kuuluvad näiteks „Happier“ (ft Bastille) ning „Wolves“ (ft Selena Gomez).

Lisaks leiab väga oluliselt kohalt line-up’is ka Ameerika muusiku Oliver Tree, kes samuti pole Eestit varem väisanud. Kinnitanud koha muusikamaastikul, sai ta veelgi tuntumaks selliste lugudega nagu „Life Goes On“ ja „Miss You“ (ft Robin Schulz). Chase & Status, juba kodumaisele publikule teadatuntud legendaarne elektroonilise muusika duo, tuleb suvel tagasi Eestisse.

Veel täienevasse esinejate nimekirja kuuluvad ka näiteks Venbee (UK), Metrik b2b Grafix (UK), 5MIINUST & Puuluup, nublu & Mikael Gabriel ning paljud teised suured nimed piiri tagant ja kodumaalt.

Festivalipääsmed tulevad müügile Beach Grindi ja Piletitasku.ee lehele esmaspäeval, 4. märtsil kell 10.00. Lisainfot festivali kohta leiab: www.beachgrind.ee