Romeo tegi kurva uudise teatavaks nädalavahetusel oma Instagrami kontol. Ta postitas sinna pildi koos Miaga, mis on tehtud ühel nende matkal. „Me oleme lahku läinud pärast viit aastat armastust. Armastame jätkuvalt teineteist ja austame üksteist. Samuti hoiame oma tugevat sõprust nüüd ja edaspidi,“ kirjutas ta sotsiaalmeedias.

Ka Mia teatas lahkuminekust enda Instagrami kontol. Seal jagas ta pilti Romeost ja endast jäätist söömas. „Armastus võtab erinevaid vorme ja käänakuid, kui sa kasvad inimesena. Me ei ole tugevad romantiliselt, kuid meil on palju armastust teineteise vastu. Pärast viit aastat koos oleme me nüüd sõbratsoonis,“ sõnas modell sotsiaalmeedias.

Mia ja Romeo hakkasid kohtamas käima 2019. aastal. Hiljaaegu olid nad kolinud kokku Romeo elegantsesse Londonis asuvasse korterisse. Koos tegid nad kodus ka stiilimuutusi - kui Victoria ja David eelistasid ühes toonis mööblit, siis Romeo ja Mia eelistasid pisut värvilisemaid sisekujunduselemente korteris kasutada.

Paar on ka varem lühikest aega lahus olnud, vahendab Hello Magazine. Korraks läksid nad lahku 2022. aasta juulis, mil neile said saatuslikuks erinevad katsumused ja hektilised graafikud. Sama aasta novembriks olid nad juba ära leppinud. Nüüd aga paistab, et nende lahkuminek on lõplik.