David Guetta ja tema Kuubalt pärit tüdruksõber Jessica Leon (32) puhkasid Miami rannas, kui nad kohalikele paparatsodele silma jäid. Davidi kallim otsustas valgel rannaliival kanda tagasihoidlikku helesinist trikood, mis ta beebikõhtu kattis. David ise aga paljastas oma vormitud kõhulihased ning jäi kaamerasilmade ette tumedates päikseprillides ja tumesinistes ujumispükstes.

David on varasemalt olnud abielus Catherine’iga (56), kellega koos tal on ka kaks last: Elvis (19) ja Angie (15). Catherine on Senegalist pärit ning varasemalt tegutses ta Prantsusmaal ürituste korraldamisega. Aastal 1992 abiellusid David ja Catherine, kuid 2014. aastal nende abielu purunes.

Oma praeguse tüdruksõbra Jessicaga kohtus David 2015. aastal ning brünetile kaunitarile kinkis ta kihlasõrmuse asemel lubadussõrmuse, põhjendades, et tema enam abiellumisse ei usu.

Tänavu veebruaris hakkasid levima ka kõlakad, et Jessica ja Davidi seitse aastat kestnud suhe on karile jooksnud, ent paar veel neid väiteid kommenteerinud pole ning piltide järgi tunduvad olevat õnnelikult koos.