Esmaspäeval postitas DJ Khaled endast sotsiaalmeediasse video, kus kaks turvameest kannavad teda esmalt ühest autost teise ja seejärel autost lavale. Turvamehed kannavad teda oma käte vahel ja viivad sinna, kuhu muusik soovib. Põhjus aga, miks täiskasvanud muusik end kanda soovib, on jabur. Nimelt ei soovinud DJ Khaled, et tema Nike’i Jordani tossud ei saaks mustaks enne, kui ta ühe festivali laval esineb.

„Ma ei taha oma Jordaneid mustaks teha. Kas keegi saab mind aidata?“ uuris Khaled, kui suure autoga Miamis toimunud festivalile saabus. Seejärel tulid tema juurde kaks turvameest, kes ta enda rüppe võtsid. „Aitäh teile, vennad. Austan seda,“ tänas muusik neid, kui ta ühe suurema auto kasti tassiti.

Festivali toimumispaiga pinnas oli olnud liivane ja seetõttu ei soovinudki artist, et ta jalanõud mustaks saaksid. Kui ta teise autoga lava juurde jõuti, kandsid kaks meest ta lavale ning seejärel läks ta publiku ette esinema.

Khaledi video all on aga mitmeid kommentaare, kus räppari nõudmisi kritiseeritakse. „Äkki kasutaksid sa sandaale ja paneksid oma Jordani tossud jalga alles siis, kui lavale jõuad?“ uuris üks fänn. „See on kõige lollakam asi, mida ma eales näinud olen. Sa oled ära tõusnud,“ kommenteeris teine. „See on jabur, et täiskasvanud mees midagi sellist teeb. Naeruväärne!“ avaldas kolmas.