„Ringvaate“ reporter Jüri Muttika käis reedel Tallinnas Kultuurikatlas toimunud Ennu Rattal ringi ja uuris mitmete tuntud nägude käest suurel peosarjal pidutsemisest. Uhkel juubelipeol panid rahval puusa nõksuma nii Terminaator, Koit Toome kui ka Mart Juur, Kristo Rajasaare, Tom Lilienthal ja mitmed külalised.

Ühel hetkel sattus kaamera ette Jüri Ratas, kellelt Muttika uuris, kas poliitik on Ennu Rattal esimest korda või on ta seal varemgi käinud. „Mitte kunagi, aga ma pean tunnistama, et päris lahe on seda templit saada. Tuleb nagu 20 aasta tagune aeg meelde,“ vastas Jüri rahuloleval ilmel reporterile.

„Ma arvan, et ma vist abikaasaga ei ole viimase kümne aasta jooksul nii palju tantsinud kui täna Terminaatori, Mart Juure ja Koit Toome saatel,“ kirjeldas ta oma peomeeleolu veel. „Ma pean tunnistama, et me hüppasime rohkem nagu Terminaatori saatel. Ja mis siin salata - see on minu generatsioon, see emotsioon, need laulud, mis olid 20-25 aastat tagasi. Ja Terminaatori puhul veel mingi eriline link on see, et nad on välja kasvanud Nõmme gümnaasiumist ja ma olen lõpetanud Nõmme gümnaasiumi,“ avaldas Jüri Ratas telesaates.

Mõned päevad tagasi tegi poliitik ka sotsiaalmeediasse postituse, kus rääkis legendaarsel Ennu Rattal pidutsemisest lähemalt. „Pealtnäha tavaline päev, aga õhtuks jõudsid ka Ratased tee Ennu Rattale!“ kirjutas Jüri oma Instagrami kontole lisatud postituses, kus poseerib koos abikaasa Kariniga. Ta kirjeldas, et kuna tol õhtul tähistas peosari oma 20. sünnipäeva, siis olid tema ja Karin otsustanud mõnusa reede õhtu veeta kodust väljaspool. „Väga lahe pidu ja soovin Ennu Ratta tegijatele jõudu jätkata samas vaimus, et üritustesari kestaks veel aastakümneid,“ kommenteeris Ratas veel.