Thomas Kingston, kes abiellus leedi Gabriella Windsoriga 2019. aastal, leiti pühapäeva õhtul Gloucestershire’is surnuna. Alles möödunud kolmapäeval nähti leedi Gabriellat ja Thomast koos Londoni rahvusgaleriis toimunud üritusel, vahendab Daily Mail.

Kuningas Charles ja kuninganna Camilla saatsid Gabriellale ja Kingstoni perele oma „kõige südamlikumad mõtted ja palved“.

Leedi Gabriella avaldas abikaasale austust perekonnaga tehtud avalduses, kirjeldades teda kui „erakordset meest, kes valgustas kõigi teda tundvate inimeste elu“. Tema traagilist surma kirjeldati kui „suurt šokki kogu perele“.

„Tom oli erakordne mees, kes valgustas kõigi teda tundvate inimeste elu. Tema surm on olnud kogu perele suur šokk ja me palume austada meie privaatsust, kui leiname tema lahkumist.“

Leedi Gabriella Kingston (troonijärjekorras 55.)

Gabriella on täielikult sinivereline nii ema kui ka isa suguvõsa poolt. Kenti printsi ja printsessi (kes oli sündides Saksa päritolu paruness) tütar oli sündides troonijärjekorras lausa 18. kohal. Pärast Oxfordi ülikooli lõpetamist asus ta tööle ajakirjanikuna ja on tuntud ka kui seltskonnadaam.

Leedi Gabriella Windsor ja tema abikaasa Thomas Kingston oma pulmapäeval.

2019. aastal abiellus ta nooblist perekonnast pärit Thomas Kingstoniga, kes oli kunagi suhtes Walesi printsessi Catherine’i õe Pippa Middletoniga. Nende tseremoonia toimus Windsoris St George’i kabelis. Aasta varem pidasid prints Harry ja Meghan Markle seal samas kabelis maha uhked kuninglikud pulmad.