68-aastane Gary Sinise jagas uudist poja Maci surmast teisipäeval oma Instagrami kontol, mis viis edasi tema heategevusorganisatsiooni kodulehele. Jagatud avalduses kirjutas ta, et Mac suri vähki aasta alguses, 5. jaanuaril.

McCannal diagnoositi haruldane vähivorm 2018. aastal. Haigus saab alguse selgroost, arenedes edasi ning näitleja sõnul muutus ta poeg „aja möödudes üha enam invaliidiks“. Haigus mõjutab igal aastal umbes 300 inimest USAs.

„Forrest Gumpi“ staar kirjutas, et Maci diagnoos tuli vaid paar kuud pärast seda, kui tema abikaasa Moira Harris sai kolmanda staadiumi rinnavähi diagnoosi. Moiral õnnestus aga enda haigusest vabaneda, samal ajal kui poja haigus aina süvenes.

Gary kadunud poeg Mac õppis ülikoolis muusikat ja armastas trummi mängida. „Ta oli erakordne trummar,“ iseloomustas isa.

„Ta andis oma 33 aasta jooksul oma perele ja sõpradele nii palju ning saavutas viimastel kuudel suuri asju,“ jätkas Gary, viidates sellele, et enne poja surma aitasid perekond ja paar ülikoolisõpra viia ellu tema unistuse avaldada oma muusikat, mis ka nüüd ka albumi kujul ilmus - selle nimeks sai “Resurrection & Revival“.

Gary Alan Sinise on USA näitleja ja muusik, kes on pärjatud Emmy ja Kuldgloobusega. Eesti televaatajale on ta tuntud filmidest „Forrest Gump“, „Apollo 13“, „Roheline miil“ ja seriaalist „CSI: New York“.