„Tagasi kodumaal. Mu parim sõber Robin tähistab täna oma 21. eluringi. Nagu kunagi ammu ütlesin - kui suureks kasvan, tahan saada ka samasuguseks nagu Sina! Palju õnne ja armastust!“ kirjutas Jaagup Kreem Instagramis.

Mullu septembri keskpaigas paljastas Jaagup Kroonikale, et tema ainus poeg Robin Rio läheb vahetusõpilasena Viini ülikooli tudeerima. „Ja nii ta läks... viimane linnupoeg lendas pesast välja laia maailma,“ kirjutas Jaagup toona Instagrami ning soovis oma pojale palju teadmisi ja kõrget lendu.

Pärast seda on ta mitmes intervjuus võtnud oma välismaal õppiva järeltulija jutuks ning detsembri alguses lasi ansambel Terminaator välja uue loo „Jäljed lumel“, mis on suurest inspireeritud just Robinist. „22. septembril võtsin taga terrassi peal päikest, sest oli soe. Hakkasin mõtlema, millest jõululugu rääkima peaks. Arvan, et see tuli päris hästi välja, sest mõtlesin oma laste peale, keda näen jälle jõulude ajal. Poeg õpib Viinis ja tuleb jõuluks koju,“ selgitas Jaagup hiljaaegu loo tagamaid Õhtulehele.

Enne jõule jõudis aga kadunud poeg tagasi kodumaale ning sel puhul otsustas Jaagup, et võtab lennujaama kaasa ka nende perekonna koera Marsi. Lemmiklooma siiras reaktsioon noorema peremehe saabumisele võtab arvatavasti silma märjaks ka kõige tuimemal inimesel. „Sain oma poja tagasi!“ rõõmustas ka Jaagup ise. Vaata videost!

Jaga
Kommentaarid