„Kroonika õitseb ja areneb. Kahe tähelepanuväärse ajakirjaniku lisandumine toimetusse annab nii Kroonika ajakirjale kui ka veebile tublisti vunki juurde,“ rõõmustab väljaande peatoimetaja Ingrid Veidenberg.

TV3 endine veebijuht ja sama telekanali podcasti „Rambivalgus“ endine tegija Kerli Kivistu on meelelahutusmaastikul tõestanud end tugeva professionaalina, kes märkab uudiseid ja ei karda küsida. Kerli peamine rõhk läheb ajakirja lugude kirjutamisele, ent temast saab ka Kroonika podcasti uus saatejuht. Delfi Tasku üks populaarsemaid taskuringhäälinguid on Kroonika podcast, mida juhtis veebruari lõpuni moeblogi Stellaarium tegija Stella K. Wadowsky. Kerli tulekuga läbib podcast uuenduse ja kannab edaspidi nime „Tähetund“. Podcasti on kutsutud vaid kõige-kõigemad, meelelahutuse koorekiht, lubab uus saatejuht.

Kerli Kivistu sõnul sai meelelahutusmaailm talle TV3s töötades vägagi tuttavaks ja mida aeg edasi, seda rohkem on ta hakanud end selles maailmas mugavamalt tundma. „Kuna minu jaoks algas aasta muutustega, pidin tegema valiku, kuidas edasi ja nii otsustasin liituda just Kroonika meeskonnaga. See tundus asjade loomulik käik, sest töö meelelahutusvaldkonnas pakub alati põnevust. Loodan tuua lugejateni huvitavaid intervjuusid ja käsitleda teemasid, mis muudavad argipäeva värvikamaks, inspireerivamaks ja lustakamaks,“ sõnab Kivistu.

Irene Lauri (endine Kivi) naaseb 11 aasta järel taas Kroonika ajakirjanikuks, olles jõudnud vahepeal peatoimetada muusikaportaali Sky.ee ja töötada muusikaettevõttes Sony Music turundusjuhina, kus tema koostööpartneriteks olid tuntud muusikud. Irene Lauri tuleb Kroonikasse pagasiga, mida on ette näidata vähestel. Temast saab veebitoimetuse reporter-toimetaja. „Minu karjäär sai alguse Delfi majast ja kuigi olen saanud end eduka karjääri jooksul panna proovile ja tõestada kõigis kommunikatsioonialastes ametites, ei ole ajakirjanik minus kunagi kadunud. Olen suur uute alguste entusiast ja muudatused Kroonikas annavad mulle kindluse, et otsus ja hetk ajakirjandusse naasta on õige,“ selgitas Lauri. Tema jaoks on tegemist justkui koju naasmisega.

Merilin Mölder juhtimas saadet „Mis toimus „Villas“?“

Muudatusi on Kroonikas veelgi: alates 1. märtsist asub peatoimetaja asetäitjana veebitoimetust juhtima senine reporter-toimetaja Merilin Mölder. Täna tööd ajakirjanduses lõpetav senine veebijuht Risto Veskioja siirdub rajama uut karjääri laevanduses.

„Alustasin 2017. aastal Delfi sporditoimetuse praktikandina ja on väga meeldiv, et seitsme aastaga pole mulle tekkinud siin ettevõttes ette klaaslage, vaid on antud võimalusi pürgida aina kõrgemale ja kaugemale. On pöörane mõelda, et olen peatoimetaja asetäitja väljaandes, mille fänniks olin juba siis, kui ei osanud veel lugedagi,“ rõõmustab Merilin Mölder. Ta töötab Kroonika ridades alates 2018. aasta sügisest.

Värske veebijuht soovib viia Eesti populaarseima meelelahutusportaali uuele tasemele ning pakkuda lugejatele veelgi huvitavamat ja värskemat sisu.

Jaga
Kommentaarid