Pidevalt paljastavaid riideid kandev naine läks teisipäeva õhtul aga oma paljastamises järgmisele tasemele. Nimelt otsustas varem arhitektina töötanud 29-aastane naine, et astub Pariisi tänavatele sisuliselt palja alakehaga - seda katsid vaid läbipaistvad sukkpüksid.

Westi proua ei proovinud kuidagi oma vagiinat ega ka paljast tagumikku varjata, vaid kõndis suurima uhkusega paparatsode ette. Ka tema räpparist abikaasa oli temaga koos. Fotodelt võib oletada, et ka Censori ülakeha oli paljas, kuid seda proovis ta lühikese kasukaga varjata.

Prantslased pole sellisest käitumisest aga sugugi vaimustuses ning Censorit võib ees oodata järelemõtlemise aeg trellide taga. Daily Maili andmetel on sealsed seadused antud vallas vägagi ranged.

Tegemist pole sugugi esimese korraga, mil eurooplased on Westi uue abikaasa peale vihaseks saanud. Eelmisel aastal elas uus staarpaar mitu kuud Itaalias ning ka seal ei suutnud Censori traditsioonilisi riideid kanda. Ka toona ähvardati neid trahviga. Samuti tekitasid kohalikele tuska rahvusvahelises meedias levima hakanud fotod, kust oli näha, et mööda Veneetsia kanaleid sõitnud West ja Censori otsustasid avalikus kohas viia läbi seksiakti.