Möödunud nädalal sattus Kourtney Kardashiani vitamiiniettevõte Lemme rekkaröövi ohvriks. Olukorraga kursis olevad allikad sõnasid, et rööviti California osariigi lõunaosas San Fernando orus paiknevat logistikakeskust, kus Lemme tooteid ladustatakse ja kust neid laiali saadetakse.

Pole veel teada, kas röövi taga oli üks isik või mitu inimest, kuid teada on see, et röövlid häkkisid sisse hoone turvasüsteemi. Seejärel pääsesid nad võltsitud dokumentide abil hoonesse, vahendab Daily Mail.

Kokku saadi röövi käigus kätte seitsmekohalise summa eest Lemme kaubamärgi tooteid. Vargad suutsid kuriteopaigalt lahkuda ilma takistusteta ja lunarahanõude esitasid nad digitaalselt. Täpsemini nõudsid nad 4 miljonit dollarit ja olid valmis pärast raha laekumist Lemme tooted tagasi andma.

Ettevõte tegi avalduse politseile, kes vargust uurima asus. Tõsielustaari kaubamärgi esindaja märkis, et nad teevad varguse uurimise ajal võimudega tihedat koostööd. Samuti näeb ettevõte vaeva sellega, et äritegevus ootamatu tõrke tõttu jätkuks.

Kourtney Kardashian tuli Lemme vitamiinidega turule 2022. aasta septembris. Tegemist on kummikommi kujul gluteeni- ja GMO-vabade veganlisanditega. Kardashian on Lemme kaubamärgi alt toonud turule eri vitamiine, keskmiselt saab ühe purgi kätte 26 euroga.