Täpselt aasta tagasi algas Franz Malmsteni ja Karl Kermese esimene koostöö teleseriaal ALO 3. hooaja juures, mille lavastas Franz. Edukas ja julge koostöö viis tandemi edasiste plaanide juurde, millest teisena realiseerub Franzu isiklik stand-up etendus „Unelmate Elu“.

Franz ise ütleb, et on juba saanud hoiatusi selle kohta, et stand-upi tegemine on raske. „Täitsa võimalik, et lavakunsti üks raskemaid vorme. Samas jällegi tunnen, et see keerukus pigem tiivustab, kui hirmutab mind. Me tahame tuua muutust ka publiku jaoks laiemalt. Seetõttu oleme kaasanud DJ boipepperoni, kes mängib juba tund aega enne etendust muusikat. See on nagu narkoos enne operatsiooni, jube mõnusa tunde tekitab. Aga see ei uinuta, vaid äratab sinus ülesse kõige ürgsema teatrilõvi, et lavale saaks tulla 24-aastane ajukirurg Franz,“ ütleb ta kerge naeruga.

Mis on unelmate elu? Mis on üldse unelm? Kas keegi oskab sellele küsimusele adekvaatselt vastata? Veerandsajandivanune Franz proovib… Sõu on vürtsitatud ausa enesekriitika ja reflektsiooniga. See on justkui õhtu, kus Franz koorib ennast avalikult paljaks. Ülekantud tähenduses esialgu. Kui õhtu üldse käima ei lähe, teeb ta seda päriselt. Siis saavad naised vähemalt midagigi.

Karl Kermese ja Franz Malmsteni koostöö POINT kaubamärgi all ühendab Kermese pikaajalise kogemuse, Malmsteni uue põlvkonna perspektiivi ning mõlema mehe tohutu armastuse ja nälja oma loomingu järele. Lisaks stand-up’ile on POINTil tulemas ka teatrilavastusi, seriaale, filme kui ka igasuguseid sündmuseid.

See on Franzu esimene stand-up. Juhul, kui see jääb tema viimaseks, on see väga haruldane kogemus, mida kogesid.

Tule saa osa sellest, kuidas Franz üritab alates 26. märtsist esivanemate varjust välja hüpata. Alguses Tallinnas, hiljem juba üle Eesti. Piletid on saadaval Piletilevis.