„Kõik on selline, nagu ma unistasin ja samas mitte midagi pole selline, nagu ma unistasin, sest kirjeldamatut pole võimalik kirjeldada, seda on võimalik vaid kogeda,“ kirjutab Adamson Instagrami postitatud kaadri juurde.

Helen Adamson teatas esmaspäeval oma Instagrami kontol, et tema ja perre on sündinud tütar. „Meie uus elu algas nüüd,“ kirjutas ta armsate piltide juurde. Esimene foto on mustvalge, teine värviline ning mõlemal pildil hoiavad värsked vanemad beebi kätt. Väikese ilmakodaniku nime Helen veel avaldanud pole.

Avaldasime 19. oktoobril, et lauljannal on ees suured elumuutused: üheskoos ettevõtjast elukaaslase Rene Lõhmusega ootab ta esimest last. „Olen päris osavalt oma lapseootust varjanud. (Naerab.) Me ei tea veel oma beebi sugu, seda teab ainult üks minu sõbranna. Otsustasime, et tahame oma perekonnad kokku võtta ja teha ühe toreda istumise, kus saame ka ise lapse soo teada. See on ausalt öeldes isegi päris äge, et me ei tea. Mul pole olnud mingit kiusatust ka oma digilukku piiluda. Kõige olulisem oli, et laps on terve ja temaga on kõik korras. Sugu on kuidagi nii teisejärguline selle juures,“ rääkis siis Helen Kroonikale.

Novembri alguses sai Helen teada, et tema ja Rene perre sünnib tütar. Uudise tegid nad teatavaks esmalt väikeses pereringis.