Hollandlanna Hieke Konings (22) rääkis kodumaisele meediale, kuidas ta ühes salajases Los Angelese klubis staarnäitlejat Leonardo DiCapriot kohtas ning mehe kutse temaga öö veeta tagasi lükkas.

„See oli LA salaklubis, kuhu pääseti ainult kutsega,“ meenutas modell. „Ma nägin teda seal oma musta kapuutsi ja musta mütsiga istumas ning meie silmad kohtusid teineteisega.“ Ta selgitas, et veidi aega pärast seda kutsus Leonardo mänedžer ta staari lauda temaga rääkima, kus näitleja olevatki teinud noorele modelline kutse temaga koju minna, vahendab Daily Mail.

Kuigi Hieke ja Leonardo vahetasid teineteisega väidetavalt suudluse, siis koju ta mehega minna ei soovinud. „Leo on liiga imelik ja liiga vana,“ arvas näitsik, lisades, et tal on paar sõbrannat, kes on Leonardoga öö veetnud ning nemad on jaganud, et mehel on veidrad eelistused magamistoas. „Üks sõber ütles, et hoidis seksi ajal kõrvaklappe kõrvas, kuna ei tahtnud teda häälitsemas kuulda. Ja teine ütles, et pani talle isegi padja pähe,“ kirjeldas Hieke.

Naise sõnade kohaselt oli Leonardo Hieke äraütlemisest šokeerinud, kuid toibus sellest ruttu, sest hiljem lahkus ta klubist juba teise noore kaunitariga.

Hieke lisas ka, et kuigi Leo võib ükskõik, millise täisealisega seksuaalsuhteid luua, siis võiks ta seda vahelduseks teha ka omavanustega.

Kõlakate kohaselt on Leonardo DiCaprio praegu suhtes Itaalia modelli Vittoria Cerettiga (25), kellega koos nähti teda avalikult esimest korda eelmise aasta augustis.