Jaani kirjutas oma Instagrami postituse pealkirjaks Malaga ja Fuengirola, mis on Hispaania linnad. „Eesti sünnipäev,“ märkis lauljanna veel.

Vabariigi aastapäeva tähistati üle maailma. Suuremat sorti pidu toimus näiteks Hispaanias Marbellas ja Abu Dhabis ning näitlejate seltskond filmivõtetel Hispaanias Sant Feliu de Guíxols tähistas samuti väärikalt Eesti riigi sünnipäeva.

Lauljanna Anne Veski tähistas seekord vabariigi aastapäeva ja kolm päeva hiljem, 27. veebruaril, oma 68. sünnipäeva Dubais.

Vabariigi aastapäeva ball korraldati ka Hispaanias Marbellas, initsiaatoriks Grete Mäeots koos partnerite Birgit Millerti ja Gertrud Lepikuga Costa del Solis üritusi korraldavast firmast G&G Events. Osalejaid Marbella Golf And Country Clubis oli enam kui 130. Teiste seas pidutsesid Hispaanias talvituvad ettevõtjad Jüri Käo ja Viktor Siilats peredega, samuti kunagise moefirma Bastion asutajad Merike Pääro ja Indrek Stahl, ettevõtja Toomas Linamäe, kinnisvarafirma Uus Maa omanik Jaanus Laugus jpt. Peaesineja oli Ott Lepland, õhtut juhtis laulja Laura Põldvere.

Jaga
Kommentaarid