Õhtulehele antud intervjuust selgub, et Gerli ja Amanda Rebeca duo on üsna lähedane, aga see pole kogu aeg nii olnud. „Ma ei saa väita, et oleme alati lähedased olnud. Pigem on see tulnud ajaga. Ja oleme mõlemad pidanud vaeva nägema, et luua meievaheline usaldus,“ tunnistab Amanda Rebeca värskes usutluses.

„Emps on minuga väga siiras ja avatud, nii heas kui ka halvas,“ ütleb ta veel.

Peagi saab Amanda Rebecat teleekraanil näha: märtsis algab telekanalis TV3 uus kodumaine telesari „Valetamisklubi“, milles teeb kaasa ka noor andekas Amanda Rebeca Padar. Telerollist teatati talle teda üllatades.

Amanda Rebeca ise sai uudisest teada tänu toredale kokkuleppele. Nimelt kutsus tema ema Gerli tütre lõunasöögile, mille ajaks oli salaja korraldatud üllatus: samasse restorani saabus TV3 „Stuudio“ esindus, kes hea sõnumi edastas. Amanda Rebecal oli uudise üle väga hea meel ning ühtlasi oli ta väga üllatunud. „Mulle anti ette olukord, millest pidin ise välja siplema,“ kirjeldas ta casting’ut, mille põhjal hakkab ta kehastama noort neidu Mirti. Varem on Amanda Rebeca kaasa teinud teatrietenduses ja on eelkõige tuntud talendika võistlustantsijana.

TV3 „Valetamisklubi“ on moodne, põnev, intrigeeriv, üllatavate sisupöörete ja suhteliinidega originaalsari. Haarava loo käivitab noore ambitsioonika ajakirjanikuni jõudev vihje ministri kohta, kes väidetavalt olevat ahistanud alaealist tütarlast. Kuigi tõde võib olla hoopis mujal ja tegelikkus mitu korda keerulisem, kui pealtnäha tundub, algab kirglik nõiajaht ministrile, et tema elu täielikult hävitada.

Sarja stsenaariumi on kirjutanud Reeli Reinaus ja Katariina Libe ning produtsent, režissöör ja operaator on Ergo Kuld. Minister Karl Kullamaa rollis on Martin Algus, teistes osades teevad kaasa Maria Teresa Kalmet, Kaspar Velberg, Ursula Ratasepp, Andres Mähar, Maarja Jakobson, Karin Rask, Jürgen Pärnsalu, Martin Kork, Katariina Libe, Saara Pius, Amanda Rebeca Padar jpt.