Franz Malmsten astub märtsi viimasel nädalal publiku ette oma päris esimese isikliku stand-up etendusega. Tuur valmis tema ja Karl Kermese koostöös, kes kutsus Franzu sarja „Alo“ 3. hooaega lavastama. Värske stand-up tuur „Unelmate Elu“ stardib juba 26. märtsil ja saab alguse Tallinnas.

Oma tuuri promob Franz toreda plakatiga, kus istub tualettpoti. Tal on aluspüksid rebadel, seljas hall pintsak ja hoiab käes oma isa Mait Malmsteni pildiga Forbes’i ajakirja. „See on justkui õhtu, kus koorin ennast avalikult paljaks. Ülekantud tähenduses esialgu. Kui õhtu üldse käima ei lähe, teen seda päriselt. Siis saavad naised vähemalt midagigi,“ lubab Franz oma Instagrami kontole postitatud tuuriplakati juures.

Franzi tuuriplakat jäi aga silma koomik Maidukile, kelle tuur „Muutunud mees“ uued sõud algavad 6. märtsil Tallinnast. Ka temagi on oma tuuriplakati pildil tualettpotil istumas nii, et aluspüksid on rebadel. Ühes käes hoiab ta telefoni ja teises joogipudelit. Kõnealuse tuuri esimesed sõud tegi ta juba eelmisel aasta detsembris, mil ka plakat valmis.

Maiduk võttis potentsiaalse loomevarguse osas sõna paar päeva tagasi oma Instagrami kontol, kui postitas sinna video, kus võrdleb enda ja Franzi tuuriplakateid. „Franz Malmsten. Oled käitunud valesti, kutsun su välja! Bad blood fight (vihase vere võitlus - toim) Kalamaja pargis 4. märtsil, õhtul kell 22.00. Kui oled mees, siis ole kohal,“ ütleb Maiduk videos ja näitab paari kiiremat poksilööki. „Pane vaim valmis, s*takott!“ sõnas ta lõpetuseks.

„On toimunud koletu loomevargus, aga õiglus saab jalule seatud,“ kirjutas Maiduk oma videopostituse juurde ja kutsus huvilisi enda tuurile piletit ostma.

Video ei jäänud märkamata Franzul, kes sellele humoorikas võtmes sotsiaalmeedias reageeris. Ta avaldas endast video, kus istub kuskil rahulikus lounge’is, popsutab sigarit ja joob meelepärast jooki ning pöördus Maiduki poole. „Kuule, ära üldse muretse, keegi sinu plakatit niikuinii ei näinud. Robert Sarv võtab sinuga varsti ühendust ka. Kusjuures, mul tuli mõte: teeks, sina-mina, 4. märts 23.55, teeks veits romantikat, eks ole. Teeks Kama Sutrat, lingam massaaži. Mina joon veini, sina jood odekolonni. Tule või ära tule,“ tegi Franz oma sensuaalse ettepaneku.

Franzu video jõudis ka Maidukini, kes sellele omakorda reageeris. „Kuule, selles suhtes, et ideed on vabavara, on ju. Aga sina, Franz, sina neid narkonalju ei lähe tegema,“ hoiatas ta Malmstenit. „Sa võid muud asjad varastada. Varasta kasvõi aluspüksid tal jalast ära. Aga neid narkonalju sina ei tee Franz, sellepärast, et sina ju ei tee narkotsi,“ ütles Maiduk. Oma postitusele lisas ta ka teemaviite #naljakas.

Kuna Franz pole sellele videole vastanud, võib eeldada, et kahe meelelahutaja väike humoorikas tüli on punkti saanud.