Enda abikaasat Bianca Censorit ülimalt paljastavalt riietav vastuoluline räppar Kanye West sattus järjekordsesse skandaali, kui ilmsiks tuli tema ja USA suunamudija Mika Lafuente vaheline põgus suhtlus, kus West üritab naise tähelepanu saada ning temaga kohtuda. Mika aga keeldus Westiga kokku saamast ning jagas vestlusi hoopis oma kallima Bryce Halliga, kes need platvormil X (endises Twitteris) kõigile avalikuks tegi.

Sõnumitest on näha, et West alustas Mikaga suhtlust, uurides, kas ta on tagasi Californias. Suunamudija oli küsimusest segaduses ning kui West end täpsustas, öeldes, et ta sooviks Mikaga kohtuda, et üheskoos tema uut albumit kuulata, lükkas naine selle viisakalt tagasi. Pärast äraütlemist laikis räppar Mika sõnumit, kuid kustutas eelneva kutse kohtuda. Nobenäpust Mika oli jõudnud aga ekraanipildid juba telefoniavarustesse salvestada.

Mika kallim Bryce postitas ekraanipildid platvormile X ning kirjutas irooniliselt juurde, et Kanye (Ye) oleks võinud ka teda albumit kuulama kutsuda.

Fännides tekitas selline sõnumine vahetamine palju küsimusi: spekuleeriti, kas nende avalikuks tegemine oli üldse vajalik, kas Kanye petab oma abikaasat ning leiti ka, et ju räppari ego sai riivata, kuna ta otsustas osad sõnumid vestlusest kustutada. Mõni aga kahtles, kas tegemist on ikka õigete, mitte võltsitud sõnumitega ning ehk otsib Bryce lihtsalt tähelepanu oma kallima arvelt.