„Kui tuua paralleel pika abieluga, siis ongi nii, et ega sa ei pea iga päev rääkima oma kaasaga - piisab sellest, kui sa põhiasjad ära ütled, sa ei valeta, oled aus. Võib-olla nädalas paar-kolm sõna,“ kirjeldas muusik, mis on aidanud Winny Puhhil niivõrd kaua elus püsida. Siiski lisas ta, et vahepeal, kui Winny Puhhil oli plaaditegu käsil, siis kohtuti omavahel ikkagi tihedamalt.

Vaheoja selgitas ka, et bändi pikale koospüsimisele aitab kaasa bändiliikmete ühised eesmärgid. „Miks me seda kõike tegema hakkame? Kas sellepärast, et on vaja lihtsalt kodust ära saada, on vaja tegeleda hobiga, on vaja naisi saada, on vaja raha palju teenida,“ tõi ta näiteid, mis inimesi on bändi tegema ajendanud ning lisas, et Winny Puhhis on prioriteedid enam-vähem samasugused.

Tänavuse Eesti Laulu võitja 5Miinusega on Vaheoja rahul - ka tema oleks sama loo Eestit esindama valinud. Selle valguses pakkus aga muusik, et Eestis võiks Eurovisionile pääsemine olla üldsegi nimekirja alusel, mis koosneks A- ja B-kategooria artistidest, kes suurele lauluvõistlusele minna tahavad. Kaks korda ühel ja samal artistil ta Eurovisionile minna ei lubaks. „Ei ole niimoodi, et ma nüüd käisin ja tahaks järgmine aasta veel ja kogu aeg saad.“

Winny Puhh osales Eesti Laulul aastal 2013 looga „Meiecundimees üks Korsakov läks eile Lätti“. Millal läheb ansambel taas Eesti Laulule? „Esiteks peaks aega rohkem edasi minema, meil sai alles 11 aastat täis. See ei ole küll veel piisav aeg, et sinna uuesti minna,“ arvas Vaheoja.