Walesi printsessi nähti Windsori lossi läheduses autos sõitmas, roolis oli Catherine’i ema Carole. Avalikkuse ees nähti Catherine’i viimati jõulupühade paiku, vahendab TMZ.

Info selle kohta, et Walesi printsess Catherine peab operatsioonile minema, tuli avalikuks 17. jaanuaril Kensingtoni palee avaldusest. Palee ei soostunud täpsemaid üksikasju avaldama, kuid tõdeti, et Kate’ile eelmisel päeval tehtud protseduur oli seotud kõhuõõnega ja juba varem plaanitud. „Ta soovib, et tema kohta käiv isiklik teave jääks privaatseks,“ anti teates mõista, et arvatavasti ei saagi avalikkus teada, mis printsessiga täpsemalt juhtus.

„Operatsioon oli edukas ja eeldatavasti jääb ta enne koju naasmist veel 10–14 päevaks haiglasse taastuma. Arstide praeguste soovituste järgi ei naase ta tõenäoliselt avalike kohustuste juurde enne lihavõtteid,“ teatati veel.

Vaikselt on Kate’i tervis paranenud ja ta on juba planeerimas kohtumisi, mis peaksid teda ees ootama siis, kui ta märtsi lõpus lihavõtete ajal taas kuninglikke kohustusi täitma hakkab.