„Ma olin vaid paar nädalat tagasi British Airwaysi lennul ja stjuardess ütles mulle imestunult, et pole kunagi varem näinud kedagi oma istmel mune purustamas ja neid suhu valamas,“ meenutas Harris intervjuus BBCle.

„Aga mina teen nii. Mul oli neid kuus. Mulle meeldib munavalgest lahti saada, nii et alles jääb ainult toores munakollane. Ma leian, et see aitab mul vabaneda lennuväsimusest,“ kirjeldas DJ omapärast nippi.

Ka raadiosaatejuht oli seepale imestunud ning uuris, kas Calvin teeb nalja, kuid muusik jätkas: „Pistan need lihtsalt oma kotti. Olen üllatunud, et need läbivad turvakontrolli, sest tegemist peaks ka nagu vedelikuga olema. Aga seda pole kunagi märgatud!“ oli ta rõõmus.

Harrise sõnul annavad toored munakollased talle head energiat. Lisaks munakollastele kuuluvad Calvini omapärasesse dieeti veel teisedki loomsed toidud, nagu maks ja luuüdi. Süsivesikuid proovib aga DJ võimalikult vähe süüa.

Calvin Harris on maailma enim tasustatud DJ, kelle repertuaari kuuluvad sellised hittlood nagu „We Found Love“ (koostöös Rihannaga) ja „One Kiss“ (koostöös Dua Lipaga).