Jaagupi singlid nagu “Beautiful Lie”, “Tuhk ja tolm”, “miinusprojekt” ning “Bachata” on kogunud raadiotes tuhandeid mängukordi ning digikanalites miljoneid kuulamisi. Jaagup on tuntud ka oma võimsate muusikavideote poolest.

Kontserdi kava koosneb peamiselt Jaagupi enda loomingust, kuid samas esitab bänd ka mõned tuntud kaverid, näiteks saates Tähtede Täht ettekandele tulnud Måneskini Eurovisiooni võitnud laul “Zitti e buoni”. 

“Mul on hea meel, et sain eelmisel aastal kokku panna nii ägeda bändi, mis koosneb suurepärastest muusikutest. Meil on omavahel tekkinud väga hea klapp - igaüks toob lauale oma ideed ja muusikalise lähenemise, mis moodustab kokku suurepärase energia. Meie eelmise aasta üks tipphetki oli ülesastumine Pühajärve Jaanitulel.

Kontserdiga tahamegi pakkuda inimestele vinget ja energilist showd, kus saan oma varasemad suure lava kogemused mängu panna Kinomaja laval. 

Ootan väga, et saaks inimestele kontserti pakkuda kui läbimõeldud tervikut koos valguse ja kõige selle juurde kuuluvaga.”, selgitas Jaagup.

Piletid on tänasest müügil Piletilevis.