Postituse pealkirjas annab Shakira teada, et tema uus lugu ilmub juba 22. märtsil. Loomulikult valati lauljatar üle ka kaunite komplimentidega. „Sa oled täiuslik! Tahaks juba uut lugu kuulda,“ kirjutas üks jälgija. „Millest Pique siis mõtles?“ kirjutas teine, andes mõista, et Shakira eksabikaasa tegi suure vea, kui oma naist pettis.

2022. aasta juunis olid Shakira ja eksjalgpallur Gerard Pique suure skandaali saatel lahku läinud - 12 aastat kestnud kooselu purustas mehe pidev truudusetus. Paaril on kaks poega.

Shakira ja Gerard pidasid pärast lahkuminekut maha tõelise maratonkohtumise, et oma laste tulevik paika panna. Toona sai selgeks, et Shakira kolib koos lastega Hispaaniast minema.

Shakira kolis Barcelonast ära Miamisse ning võttis kaasa 12-aastase Milani ja 9-aastase Sasha.

„Lapsed veedavad jõulud Barcelonas, aga kohe, kui aasta 2023 algab, jätab jalgpallur nendega hüvasti. Pique teeb valusa ohverduse, et lapsed ei peaks kogema enam oma vanemate traumeerivat lahkuminekut. Ta saab lennata Miamisse, et oma lapsi külastada mistahes ajal. Shakira ja Pique jagavad reisikulusid,“ kirjutas Daily Mail toona.