Kohver ja Lancelot küsisid Eurovisiooni veteranilt nõu, mida enne suurt võistlust silmas pidada. „Ma arvan, et teil on hästi, teil on hea tiim. Põhiline viga, mida ma enda peal võin öelda, on see, et kui Eesti Laulu võit tuleb ära, siis hakkab see jutt pihta, et nii... mida me nüüd selle looga teeme? Hakkame kõike ümber muutma ja teeme ülivingeks, aga selle asjaga võib väga üle pingutada või pange panna,“ rääkis Toome. Koos Laura Põldverega 2017. aastal Eurovisioonil osalenud Toome tunnistas, et see viga tehti ka „Veronaga“ - artistid lasid ennast pehmeks rääkida ning muuta ära nii laulu põhja kui etteaste lavastuse ning lõpptulemuseks oli finaali ukse taha jäämine. Kohveri küsimusele, mis kõrgemad jõud suuri muudatusi teha käskisid jäi laulja vastus napisõnaliseks, kuid vihjas siiski ühele ’kiilakale prillidega mehele’.

Toome on suure autohuvilisena juba 90ndate algusest jälginud F1 võistlusi ja nii võisteldi algava vormelihooaja tähistamiseks ka Unibeti Jalkalebo saates erandkorras just vormelimängus. Võidusõidu kõrvale rääkis laulja lähemalt ka oma muljetavaldavast autokollektsioonist ning avalikustas ka selle, kuidas ta ise kord vormeliauto rooli sattus.

Hiljuti Tallinna kesklinnas piirkiiruse langetamist kritiseerinud Koit Toome rääkis, et kuigi tal liiklusvihaga mingeid probleeme ei ole, siis tipptunni ajal üritab ta kesklinnas liiklemist ikkagi vältida. „Ma tunnen alati kaasa nendele, kes peavad iga päev hommikul sõitma ja istuma ning siis õhtul sõitma ja istuma seal,“ rääkis Toome.

Saadet Koit Toomega saab näha siit: