Saatejuhid Robert Rool ja Jüri Butšakov intervjueerisid kolmapäeva õhtul „Õhtu!“ saates Madis Arrot, Koit Toomet, Alika Milovat ja Ott Leplandi, kes stardivad peagi tuuriga „Kummardus Sulle, Queen“. Enne kui muusikud said oma tuurist rääkima asuda, pidi Ott aru andma, miks ta saatesse plaasterdatud näoga ilmus.

„Juhtus nii, et käisin nädalavahetusel Rootsi kruiisil. Meil oli seal Rock Hoteli kontsert koos Tanel Padari ja Robert Linnaga. Kuidagi niimoodi rumalasti lugude vahepeal kukkusin oma kulmu lõhki,“ rääkis Ott temaga juhtunud kurvast õnnetusest.

Ott Lepland saates "Õhtu!"

Seejärel uurisid saatejuhid muigega, kas Ott räägib ikka ametlikku versiooni, mille peale saates külas olnud muusikud naerma puhkesid. „See on õige versioon,“ kinnitas Lepland ja rääkis seejärel õnnetusest lähemalt. Kui ta oli oma loo „Kohtumistund“ ära laulnud, suundus ta lava taha, kus kukkus õnnetult trepist alla. „Seal on väikene trepp ja kukkusin sealt alla,“ kirjeldas ta juhtunut.

Asi oli lausa nii tõsine, et appi pidi tõttama laevaarst. „Õnneks oli tegelikult [laeval olemas] laevaarst, kes kohe võttis asja üle ja õmbles mul sealsamas kulmu tagasi. Lõpp hea, kõik hea,“ võttis Ott õnnetu vahejuhtumi kokku.