Kuus aastat paar olnud Chris Martin ja Dakota Johnson on viinud oma suhte järgmisele tasemele. Laulja palus mõnda aega tagasi näitlejanna kätt ja nüüd on paar kihlatud. Chrisi eelmine abikaasa Gwyneth Paltrow ning nende ühised lapsed Apple ja Moses kiidavad Chrisi uue liidu heaks.

Ühe paari tundva allika sõnul ei plaani Chris ja Dakota pulmadega kiirustada, kuid naudivad seda, et saavad oma rõõmsa pühendumise avalikuks teha, vahendab Mirror. „Nad kihlusid mõnda aega tagasi ja on uudise enda teada hoidnud. Nüüd räägivad nad sellest oma lähiringis. Nad on teineteisse sügavalt armunud olnud esimesest päevast alates, nii et järgmise sammu astumine oli aja küsimus,“ avaldas allikas.

Vihjed selle kohta, et paar võib olla kihlatud, tekkisid eelmise aasta oktoobris, kui Dakota oma 34. sünnipäeva tähistas. Toona kandis ta oma sõrmusesõrmes kaunist smaragdrohelist sõrmust.

Uudis Dakota ja Chrisi kihlumisest tuli avalikuks peagi pärast seda, kui näitlejanna andis intervjuu, kus rääkis oma tulevikuplaanidest. Dakota puudutab usutlustes harva oma perekonda, kuid sõnas intervjuus, et soovib väga emaks saada. Praegu hoolitseb ta Chrisi laste Apple’i ja Mosese eest. „Ma armastan neid lapsi nii, nagu mu elu sõltuks sellest. Kogu oma südamega,“ kirjeldas ta oma kihlatu võsukesi.

Chris Martin oli varem abielus Gwyneth Paltrowga. Paar kohtus 2002. aastal, kui nad olid koos aega veetnud ühel Coldplay kontserdil lava taga, kirjutab People. Nad hakkasid kohtamas käima ja abiellusid aasta hiljem. Nende perre sündisid abielu jooksul tütar Apple ja poeg Moses. Oma lahkuminekust teatasid nad 2014. aastal, nende lahutus jõudis lõpule 2015. aasta aprillis.