Vananemisvastaste ilusüstide kasutamine tõstab Demi enesekindlust. „On aegu, mil mulle meeldib olla üleslöödud ja aegu, mil mulle ei meeldi end üldse meikida,“ rääkis staar, et ta suudab mõlemat pidi end hästi tunda tänu ilusüstidele, vahendab Daily Mail.

Laulja usub, et valik olla oma vananemisvastaste protseduuride osas avameelne, annab talle jõudu ta ei kavatsegi protseduure häbeneda. Kuigi paljud Hollywoodi staarid eitavad ilusüste või -lõikuseid, siis Demi teeb ilusüste iga kolme kuu tagant. „Olen alati uskunud, et tuleb teha valikuid, mis annavad jõudu, on iseendale truud, aitavad meil head välja näha ja end oma nahas kõige paremini tunda,“ lausus staar. „Olen oma fännidega suheldes alati läbipaistev ja seepärast tahtsin ka seda jagada. Avalikult rääkimine normaliseerib ja võtab süstitavatelt ravimitelt tabu ära.“

Demi Lovato kihlus möödunud aasta lõpus enda muusikust kallima Jutesiga. 2022. aasta augustis oma suhtega avalikuks tulnud paar kihlus Los Angeleses.

„Ma olen endiselt sõnatu!“ vahendas lauljatar emotsioone pärast kihlumist. „Eilne õhtu oli parim õhtu mu elus ja ma ei suuda uskuda, et saan abielluda enda elu armastusega,“ kirjeldas Lovato sotsiaalmeedias, kelle sõnul on iga Jutesiga koos elatud päev unistuse täitumine.

„Eile palusin ma enda parima sõbra kätt ja ta ütles „jah“. Ma ei kujutaks enda elu ilma sinuga ette ja jumal tänatud, et ma ei peagi seda kunagi tegema,“ rääkis Jutes enda Instagrami postituses, lisades, et tunneb end kui kõige õnnelikum mees maailmas.