Lauljatar Katy Perry püüdis Billboardi Women in Music auhinnatseremoonial pilke oma omapärase rõivavalikuga. Selga oli ta valinud punase korseti ja sellega sobiva seeliku. Tema riietus pakkus õhtu jooksul palju kõneainet. Esmalt tõi see välja tema alaseljal olnud liblikakujulise tätoveeringu, kuid see ei olnud kõik.

Väidetavalt on Katy liblikatätoveering osa tema uuest muusikast, mida ta sotsiaalmeedias pisut reklaaminud on. 3D disainiga nahatooni tätoveering pole tehniliselt päris, vaid imitatsioon, vahendab Page Six.

Katy pikk seelik käis nööridega tagantpoolt kokku ning paljastas pisut tema taguotsa. Nööride vahelt paistis välja lauljanna mustad stringid ning kogu tema seelik varjas vaid napilt tema tagumikku. Sotsiaalmeediasse postitas ta oma riietusest ohtralt pilte, mis teenisid fännidelt välja enam kui 1,2 miljonit meeldimist. „Sa oled mu liblikas, suhkur, kullake,“ kirjutas ta oma menuka Instagrami postituse juurde, kus näitas ka oma riietumisprotsessi telgitaguseid.

Sotsiaalmeedias võeti tema kuumad kaadrid tõeliselt palavalt fännide poolt vastu. „Katy, ma ei olnud selleks valmis!“ kirjutas üks elevil fänn Instagramis. „Sa oled alati niivõrd võrratu,“ kiitis järgmine kommenteerija. „See tagumik püüdis kohe mu tähelepanu!“ avaldas kolmas fänn.