„Oh jumal, mu kleit on katki!“ ütles Emma lavale minnes. Filmis „Vaesekesed“ parima naispeaosatäitja auhinna võitnud Stone avaldas oma tänukõnes, et tema kleidi lukk läks katki.

2017. aastal filmis „La La Land“ koos Stone’iga näidelnud Ryan Gosling esitas filmist „Barbie“ pärit laulu „I’m Just Ken“. Stone võttis asja naljaga ja ütles: „Ma arvan, et see juhtus laulu „I’m Just Ken“ ajal. Olen selles päris kindel,“ naljatles Stone.

Emma Stone Oscarite jagamisel.

Maailmakuulus üritus ei ole alati probleemideta sujunud ja piinlikke olukordi jagub pea igaks aastaks. 2013. aastal sai näitleja Jennifer Lawrence parima näitlejanna auhinna. Kui ta lavale hakkas minema, juhtus see, mida kõik staarid kindlasti õudusunenägudes näevad. Ta komistas eriti piinlikult käpuli.

2017. aasta Oscarite galal kuulutasid Faye Dunaway ja Warren Beaty parima pildi auhinna võitjaks filmi „La La Land“. Võitjad läksid rõõmsalt lavale, kuid selgus, et nad ei olnudki võitjad. Tegelikult kuulus auhind hoopis filmile „Moonlight“. Warren tunnistas, et nägi kaardil viga kohe, kuid ei teadnud, kuidas reageerida.

Loe pikemalt edasi SIIT!