Kanye (46) ja Kim (43) vanim tütar North edastas pühapäeval oma isa „Vultures 2“ kuulamispeol fännidele pommuudise, et kavatseb ka ise albumi avaldada.

„Tere, siin Northie (Northi hüüdnimi - toim) ja ma olen töötanud enda albumi kallal. See saab nimeks „Elementary School Drop Out“ („Algkoolist väljakukkunu“),“ lausus ta, mispeale rahvas aplodeerima hakkas. Tugev aplaus jätkus, kui Kanye oma tütre lavalt maha saatis.

Northi albumi pealkiri on tekitanud netirahvas aga segadust, kus arutletakse, kas sellise pealkirjaga album on ikka sobilik ja eeskujulik.

„Ma palvetan, et ta tegelikult algkoolist välja ei kukuks,“ jagas üks fännidest oma mõtteid platvormil X. „Hei, ma arvan, et on lahe, et ta tahab muusikat teha, aga kas on hea mõte albumit niimoodi nimetada?“ teatas teine.

„Enamik põhikooliõpilasi arvab, et koolist väljalangemine on lahe, samas kui North West elab luksuses,“ nentis veel üks fännidest.

Northi albumi pealkiri on inspireeritud Kanye populaarsest debüütalbumist „The College Dropout“ („Kolledžist väljakukkunu“), mis on võitnud mitmeid auhindu, sealhulgas ka kolm Grammyt.

North teeb kaasa ka Kanye värskeimal albumi „Vultures“ loos „Talking / Once Again“, kus ta räpisalmi esitab.

North polnud ainuke Kimi ja Kanye laps, kes räppari kuulamispeol kohal oli - seal olid ka Northi noorem õde Chicago (6) ja vend Psalm (4).