„Palju õnne kuuenda pulma-aastapäeva puhul mu elu armastusele,“ kirjutas endine kergejõustiklane Grete Instagramis. „Asi polnud kunagi pulmades, vaid alati abielus ja oh, sa poiss, küll see on olnud ilus,“ nentis ta. „Ma ei tea, mida ma siin elus õigesti tegin, et mind nii kauni hingelise abikaasaga õnnistati, aga ma olen igavesti tänulik.“

Ka Ameerika jalgpallurist Robert Griffin postitas foto koos Gretega, et talle armastust avaldada ja tähtsat päeva tähistada.

Grete Šadeiko abiellus 2018. aasta märtsis Ameerika jalgpalluri Robert Griffin III-ga ja kannab sestpeale nime Grete Griffin. 2. juulil 2017 sündis nende perre tütar Gloria. Septembris 2019 sündis tütar Gameya ning mullu jaanuaris lisandus nende perre pisitütar Gia. Robertil on eelmisest kooselust veel üks tütar Reese.

Koos on paar olnud üle kaheksa aasta. Mullu augustikuus kergitas Grete saladusloori enda ja Roberti suhtelt ning jagas, et nende tutvus leidis aset ajal, kui Grete õppis Ameerika Ühendriikides viimast aastat rahvusvahelisi suhteid. „Olin pannud paika plaani kolida tagasi Eestisse. Pooled asjad olidki juba tagasi Eestisse kolitud, kui Robert mulle Instagramis kirjutas. Kuu aega hiljem saime kokku. Nüüd on meil kolm last ja viis aastat abielu,“ ütles endine seitsmevõistleja.

Jaga
Kommentaarid