Raadiohääle Pille Minevi töögraafikusse tuli jaanuari lõpus töömuudatus: esmaspäevast neljapäevani alustab Star FMi hommikuprogrammis päeva koos Jürgen Pärnsalu ja Andres Puusepaga Pille ning reedeti võtab Jürgeni ja Andrese kõrval ametliku saatejuhina koha sisse ka Grete Kuld.

Pille räägib Naistelehele antud intervjuus, et hakkas aega rohkem väärtustama ning igal neljapäeval pärast hommikueetrit põrutab ta Läänemaa maakodusse. „Saan juba reedel maal magada nii kaua, kui tahan, ja ärgata, millal tahan. Vahel lihtsalt peab endaga nõu pidama, mis on väärtuslikum. Kas võimalus, et koos ajaga tõuseb palk, või hoopis aeg ise,“ avaldab ta.

„Olen nii tänulik, et mulle selline ettepanek tehti,“ tunnistas Grete Kuld toona. „Olen käinud ka varem Star FMis saatejuhte asendamas ning alati end väga hästi ja koduselt tundnud.“ Grete kinnitusel köidab teda eelkõige äge seltskond: „Tänu kolleegidele ärkan edaspidi suurima rõõmuga reede varahommikuti kell 5!“

Star FM programmijuhi Allan Vinogradovi sõnul oli kogu raadiorahval uue kolleegi üle hea meel. „Star FMi „Hommikuprogramm“ on väga populaarne ning Grete liitumine rõõmustab kindlasti paljusid, kes meid kuulavad, ja kindlasti ka neid, kes meid Instagramis jälgivad,“ märkis Vinogradov.