Andrei ja Robin, kes käisid Ameerikas reisisaadet tegemas, filmisid materjali ka enda Youtube’i kanalile, näidates olukordi, mis jäid kaadritaha. Kuigi nad reisi jooksul kohtusid erinevat tüüpi inimestega, ei oleks nad arvanud, et kui saabuvad New Mexicos asuvasse Albuquerque’i linna ning soovivad külastada sarjast „Breaking bad“ kuulsaks saanud maja, ootab neid ees sõim ja minema kihutamine.

„Me oleme tulnud siia, et vaadata legendaarse Walter White’i maja. Siin elab keegi sees, aga äkki me saame viisakalt paludes seal filmida,“ sõnab Zevakin, keda hetk hiljem tabab sõimurahe.

„Minge tagasi!“ karjub naine, kes kuulsas majas nüüd elab. „Kas võime siin ees filmida?“ uurib Andrei. „Ma ütlesin: ei - see privaatne maja,“ vastab omanik. „Me ei tahtnudki sisse tulla, vaid siin ees filmida,“ selgitab Zevakin. „Ma ei hakanud sinu koledat perset siia kutsumagi,“ röökis omanik meestele ja ähvardas: „Ma kutsun politseinikud.“

Omanik jätkas meeste peale karjumist ka siis kui nad hakkasid ära minema. „Kes sa oled selle professionaalse kaameraga? Sa ei kasuta minu maja tasuta oma saate jaoks. Kui ma seda sitta kuskil näen, siis ma võtan oma advokaadiga ühendust.“

Robin Valting imestas, et on inimesi, kes ei oska seda kuulsust ära kasutada. „See oli pettumud, aga nägime laivis, millised siin inimesed on,“ selgitas Andrei.