Nii manab ka laul ette kõikvõimsa emotsiooni, kus väikeste vahenditega on võimalik igasugu mägesid ületada. “Loo refrään ja mõte sündis justkui hetkega, kuid siis jäi ta pikalt laagerduma ning vahepealsete muutuste ja arengutega valmis see pea 2 aastat hiljem,“ selgitas ’Mägede’ teket loo autor Hyrr.

Sõnade puhul oli abiks ka animaator-luuletaja Kadi Sink. Laulu mixis ja masterdas Sten Šeripov. Video võeti üles ühes paneelmaja korteris Õismäel (koht, mida iroonilisel kombel laulus ei mainita). Video režissöör on ansambli liige Jaan Sinka. Videos astub kurja naabri rollis üles ka tuntud koomik Mait ’Maiduk’ Vesker.

Ouu teatab antud singliga, et tuleval kevadel ilmub nende kauamängiv ’Värvides’, mida on juba varsti võimalik eeltellida kurvaduudised.com veebipoest.Ouu on 4-liikmeline Tallinna instrumentaal-ja vokaalmuusika bänd, kes toitub õhust ja armastusest ning loob muusikat, mida tihti sildistatakse indie ja psühhedeelia žanritega.

Ouu on: Hyrr Innokent Vainola - laul, kitarr, Tiit Liblik - laul, klahvpillid Jaan Sinka - basskitarr Rihard Niinberg - trummid. Laulu levitab Kurvad Uudised records osaühing, kes vastupidiselt laialtlevinud kõlakatele ei kuulu veel vabamüürlaste liikmete hulka.