Happy wife, happy life (õnnelik naine, õnnelik elu – toim),“ kirjutas Birgit Instagramis, kes tähistas koos abikaasa Indrekuga üheksa abieluaasta täitumist. „Lähme aga edasi!“ lisas ta lõpetuseks.

Birgiti ja Indreku peres kasvavad kaks last: tütar Helin ja poeg Simeon. „15.03.2015 abiellusime oma lemmik reisisihtkohas Tai Kuningriigis,“ teatasid muusikud Indrek ja Birgit Sarrap toona sotsiaalmeedias.

„Tegemist oli üllatusega meie vanematele ja väikesele reisiseltskonnale, mis koosnes meie headest sõpradest,“ vihjas Indrek, et kohal oli rohkem inimesi kui vaid paar ise. Õhtulehele teadaolevalt viibisid Tais ka Mihkel Mattisen ja tema toonane kallim Polina Seledtsova.

„Kristlik laulatus toimus kaunil mererannal, millele järgnes pidulik õhtusöök. Meil oli imeilus päev, oleme väga õnnelikud ja soovime armastust ka kõikidele lugejatele-vaatajatele-kuulajatele! Meie puhkus jätkub kuni 2. aprillini ja kahjuks senikaua ei ole me küsimusteks kättesaadavad, sest puhkame aktiivselt ja ei tegele ei arvutite ega telefonidega,“ teatasid värskelt abiellunud toona.

Jaga
Kommentaarid