Tuntud kinolinatäht jäi oma muutunud välimusega kaamerate ette eelmise nädala neljapäeval, kui veetis koos oma 12-aastase poja Samueliga aega. Nii Ben kui ka tema endine abikaasa Jennifer Garner elasid kaasa lapse korvpallimängule. Seal jäigi Ben kaamerate ette ilma habemeta.

Briti meediaväljaanne Daily Mail kirjutab lausa, et Ben näeb nüüd ilma habemeta välja palju nooruslikum ja jääb mulje, nagu ta oleks 10 aastat noorem. Varem oli Benil must-valge habe ehk peene nimega salt and pepper beard.

Näitlejal oli seljas rohekas triiksärk, mille alt paistis välja lillakas T-särk. Triiksärgi peal kandis ta veinipunast velvetjakki ja khakitooni pükse. Aegajalt keerutas ta oma käes ühte korvpalli.

Kunagisel kuumal näitlejapaaril Jennifer Garneril ja Ben Affleckil on kolm ühist last: poeg Samuel ning tütred Seraphina (15) ja Violet (18). Praegu on Ben abiellus lauljanna Jennifer Lopeziga (54), kellega ta aastaid tagasi paar oli ning kellele ta Garneriga abielus olles armastuskirju vahetas. Affleck ja Garner abiellusid 2005. aastal, teatasid 2015. aastal oma lahkuminekust ja lahutasid ametlikult 2017. aastal.