Kahe lapse ema Rihanna (36) otsustas sel aastal enda ellu vürtsi juurde tuua värske seonguga: staar kärpis oma pikad kiharad lühikeseks, jäädes sealjuures blondile truuks.

Superstaar jäi uue soenguga esmakordselt paparatsodele silma 22. märtsil, kui ta Californias Santa Monicas edukale ärikohtumisele suundus. Väidete kohaselt kavatseb Rihanna oma meigibrändi Fenty Beauty veelgi laiendada ning seda ka kohtumisel arutati.

Mitmete fännide arvates ei sobi Rihannale tema soeng just kõige paremini - see muudab ta tunduvalt vanemaks, kui ta tegelikult on.

Muusikamaailmast ilumaailma suundunud Rihanna andis märtsi alguses üle pika aja taas suure kontserdi, esinedes India rikkurite - Anant Ambani ja Radhika Merchanti - pulmaeelsel sündmusel. Ananti isa Mukesh Ambani netoväärtus on 114 miljardit dollarit, mis teeb temast ühe India rikkaima inimese. Perekond maksis Rihannale miljoneid, et ta lühikese etteaste pulmaeelsel peol teeks. Tegemist oli Rihanna esimene suurema live-esinemisega pärast 2023. aasta Super Bowli ning tema esimese pikema kontserdiga viimase kaheksa aasta jooksul, kus ta muusikast eemaldunud on.

Rihannal on oma räpparist kallima ASAP Rockyga (35) kaks last: poeg RZA (1) ja tütar Riot Rose (8-kuune). Paar kinnitas suhet aastal 2021.