Märtsi alguses väisas Kim Kardashian moepealinna Pariisi, kus ta jäi kõmupiltnike kaamerasilmade ette kinni plaasterdatud sõrmedega. Kim püüdis toona omi sõrmi küll varjata, ent tähelepanelikele fännidele jäid need koheselt piltidelt silma.

Mõni päev hiljem hakkasid netiavarustes ringlema paparatsofotod printsess Kate’ist, kus tal samuti paar sõrme kinni plaasterdatud on.

Fännide seas hakkasid levima kõlakad, justkui oleks kahe naise katkiste sõrmede vahel mingisuguse seos. Kim Kardashian pani fännide spekulatsioone tähele ning otsustas Instagramis nalja visata, postitades sinna kaks nädalat tagasi pildi, mille pealkirjaks kirjutas: „Lähen Kate’i otsima“.

Kui alguses tunduski pildi pealkiri humoorikas, siis pärast printsess Kate’i südantlõhestavat ülestunnistust, kus ta teatas maailmale, et tal on vähk, leidsid fännid, et Kim peaks sellise postituse eest vabandama või vähemalt selle oma Instagramist kustutama. Kim pole aga kumbagi teinud - staar on otsustanud vaikida ka siis, kui paparatsod on temalt päriselus kommentaare antud teema kohta küsinud.

Foto kommentaarium kihab endiselt printsess Kate’i toetavatest inimestest. "Ära enam kunagi Ühendkuningriiki tule!“ kirjutas üks. „Kas sa võiksid minna ja leida ühe vabanduse hoopis?“ mõtiskles teine.