76-aastane näitleja Schwarzenegger ütles, et tema sees on nüüd „masin“ nagu Terminaatori tegelaskujul. „Olen nüüd rohkem „Terminaatori“ tegelaskuju moodi.“

„Eelmisel esmaspäeval tehti mulle operatsioon, et saaksin natuke rohkem masinlikuks: sain südamestimulaatori,“ nentis Schwarzenegger oma taskuhäälingusaates.

Näitleja jaoks ei olnud oma terviseprobleemidest rääkimine sugugi lihtne, kuid ta otsustas seda siiski teha, et teistele toeks ja eeskujuks olla. „Ma pean teile ütlema, et selle välja ütlemine teile kõigile on vastuolus minu Austria kasvatusega, kus keegi ei rääkinud kunagi meditsiinilistest probleemidest. Kõik tervishoiuga seonduv jäi enda teada,“ lausus ta.

„Kuid ma olen saanud nii palju sõnumeid ja e-kirju inimestelt, kes on sündinud kahekõrvase aordiklapiga, nagu mina, milles öeldakse, et minu terviseprobleemidest rääkimine on andnud neilegi julgust ja lootust enda omadega toime tulla,“ lisas staar.

Arnold lisas aga, et ta tunneb end hetkel suurepäraselt. Kokku on staarile tehtud läbi aastate kolm südameoperatsiooni, millest viimase läbis ta eelmisel esmaspäeval ning reedeks tundis näitleja end juba hästi.