13 ja reede on päev, kus mõtleme numbrite maagilisele mõjule rohkem kui mõnel teisel päeval. Küll 5Miinuse poolfinaal toimub neljapäevasel päeval. Keskajast pärinev legend selle numbri õnnetust mõjust jälitab meie kultuuriruumi tänase päevani — näiteks puuduvad paljudes hotellides seda numbrit kandvad toad või isegi korrused, lennukites pole 13ndat rida jne. Numeroloogia on iidne esoteeriline distsipliin, mis otsib seoseid arvuliste parameetrite ja kosmiliste energiate vahel.

Vaatamata esinemiskohale on Eesti viimastel aastatel edukalt poolfinaalist edasi saanud ning number „13“ tundub kuidagi vägagi 5miinuselik number, millega eurooplastel Veissoniga sokid jalast rokkida.

Nimelt on mitmed Eurovisioni rahvusvahelised fännilehed teatanud, et „(Nendest) narkootikumidest ei tea me (küll) midagi“ on läbi aegade kõike pikem loo pealkiri, mida lauluvõistlusel on kasutatud. Selles on kasutatud 50 tähte ning see teeb varuga ära teisele kohale kukkunud San Marino 2012. aasta eurolaulule. Toona esitas artist Valentina Monetta loo, mis kandis nime „The Social Network Song (Oh Oh – Uh – Oh Oh)“. Antud loo pealkiri koosneb 44 tähest.

Wiwibloggsi artiklis kiidetakse eestlasi ka selle eest, et pärast 11 aastat kestnud pausi kõlab Eurovisionil taas eesti keel. Viimati laulis meie emakeeles Birgit Sarrap (toona Õigemeel – toim), kes esindas Eestit looga „Et uus saaks alguse“. Finaalis jäädi selle palaga 20. kohale.