Esmaspäeval, 25. märtsil jäid Robert Pattinson (37) ja Suki Waterhouse (32) esimest korda oma esiklapsega väljas jalutades kõmupiltnike kaamerate ette. Paar on otsustanud oma vastsündinuga seotud üksikasjad vaka all hoida ning on praeguse seisuga keeldunud meediale kommentaare jagamast. Ka lapsega väljas jalutades varjas paar end tagasihoidlike riiete ja päikeseprillide taha.

Esimesed spekulatsioonid selle kohta, et 2000ndate lõpus „Videviku“ saaga filmidega miljonite teismeliste südamed vallutanud Robert Pattinson saab viimaks isaks, tekkisid mullu oktoobris. Tollal märgati teda ja Sukit korduvalt väljas kohtingutel, kuid enim köitis tähelepanu noore naise riietus. Ta oli selga valinud suure pusa, mis mugavalt tema kõhtu varjas. Kui Suki 9. novembril valge crop top’i ja teksadega Los Angeleses jalutas, oli asi fännide jaoks otsustatud – Suki oli lapseootel ja napp särgike paljastas tema beebikõhu.

Sahinad, et Pattinsoni ja Waterhouse’i vahel on tekkinud armuleek, algasid 2018. aastal. Esimest korda nähti neid koos kinno minemas sama aasta suvel, kui nad „Mamma Mia!“ filmi vaatasid.

Pattinson ei ole ka enda suhet Waterhouse’iga eriti avalikult jaganud, ent 2022. aastal rääkis ta Jimmy Kimmeli vestlussaates, et Suki oli liigutatud viimasest „Batmani“ filmist, kus ka tema peategelasena kaasa lõi. „Ta lihtsalt hoidis mu kätt, pani selle enda põsele ja ma tundsin, kuidas pisar mööda ta põske alla voolas,“ meenutas Pattinson.