Nimelt otsustas 46-aastane kroonprintsess juba noorena luua enda stampsoengu. See tähendas siis seda, et Victoria tuli avalikkuse ette alati kuklasse keeratud krunniga, mis oli ideaalselt sätitud ja ükski karv polnud kuskilt rippumas. Rootsis kutsutakse Victoria krunni mänguliselt „jõusõlmeks“.

Eelmisel nädalal tegi Victoria erandi ja täitis kuninglikke kohustusi ilma tuttava soenguta. Ei tea, kas printsess unustas juuksed krunni keerata või milles asi võis olla, aga ta oli otsustanud hoopis lapseliku hobusesaba kasuks. Tulevase kuninganna tööülesanne nägi ette kuninglikus palees ÜRO Maailma Toiduprogrammi peadirektori Cindy McCaini vastu võtmist ja vestlemist.

Rootsi ajakiri Svensk Damtindning oletab, et Victoria eelistas hobusesabasoengut eelkõige seetõttu, et kohtumine toimus siseruumides ning seetõttu ei pidanud Victoria muretsema, kuidas tuul ja muud ilmastikuolud võivad tema juuksed lendlema panna.

Nende arvates on kroonprintsess oma kuulsa kuklasoengu võtnud kasutusele just seetõttu, et seda on lihtne teha ja see teeb ka korraliku välimuse säilitamise lihtsamaks.