Kolmapäeval toimus Londonis uhkes Prints Edwardi teatris pidulik eellinastus. Vaid valitud seltskond sai osa muusikalist „MJ: The Musical“, mis kujutab varalahkunud popikuninga Michael Jacksoni elu.

Oma isa mälestuse austamiseks olid linastusel kohal ka Michaeli kolm last, keda näeb harva koos avalikkuse ees. Muusikali tulid kaema muusiku pojad Prince (27) ja Bigi (22) ning tütar Paris (25). Pidulikul eellinastusel nägid nad tõelised kaunid välja. Prince kandis musta ülikonda, mille juurde oli sobitanud tumepunase triiksärgi ja tumeda lipsu. Bigi kandis samuti musta ülikonda, kuid oli selle juurde valinud valge triiksärgi ja lipsust loobunud. Enim püüdis tähelepanu aga Paris, kes oli selga valinud kauni vasetooni pika kleidi pilkupüüdvate varrukatega.

Muusikal „MJ: The Musical“ põhineb Prince’i, Parisi ja Bigi maailmakuulsa isa loodud muusikal ja sellega näidatakse, kuidas sündis Michaeli 1992. aastal ilmavalgust näinud turnee „Dangerous World Tour“, vahendab ET Online.

Popikuningas Michael Jackson suri 25. juunil 2009 Los Angeleses propofooli üleannustamisest tingitud hingamise seiskumise tagajärjel. Ta oli kõigest 50-aastane.