Kallas ütles, et kuigi tema üle visatakse tihti nalja, peab oskama enda üle naerda. Vahel käib ta isegi püstijalakoomikute etendustel. „Ma olen naernud niimoodi, et pisarad jooksevad ja kõhus on valus,“ märkis ta.

Ka naudib Kallas Tõnis Niinemetsa, Kait Kalli ja Henrik Kalmeti huumorit. „Nende naljad ei üle kunagi hea maitse piiri.“

Möödunud paar kuud on olnud Kallasel väga tegusad. „Eelmisel nädalal olin ma terve nädal ära. Reedel sõitsin ma Ameerikasse. Esmaspäeval Ameerikast Saksamaale. Teisipäeval olin Saksamaal. Kolmapäeval sõitsin Saksamaalt Brüsselisse ja reedel Brüsselist koju,“ loetles ta.

„Viimased kaks kuud ei ole mul olnud ühtegi nädalavahetust, kus ma ei oleks pidanud tööd tegema. Muidugi see väsitab. Peaks ikkagi olema selliseid nädalavahetusi, kus sa saad lihtsalt magada ja ei ole ühtegi kohustust,“ tunnistas peaminister, et mõnikord tahaks ta ka rohkem aega lihtsalt perega veeta.

Küsimusele, kuidas Kallas oma poja arvutimängude mängimisse juhtub, vastas ta: „Muidugi neid asju tuleb piirata,“ kuid ta arvas, et see hobi pole üdini halb. „Ma olen pigem nõudlik ema ja kohati eks mul on nagu kõikidel emadel tohutud süümepiinad, et kas ma olen piisavalt olemas. Mu poeg ükskord ütles, et tead, ma olen vaadanud, et ega see ka ei ole päris hea, kui ema on kogu aeg kodus,“ jätkas Kallas, et poeg on tema pideva kodust äraolemisega rahu teinud.