Chance Perdomo hukkumist kinnitas laupäeval, 30. märtsil tema pressiesindaja, kes nentis kahetsusega, et näitlejaga oli juhtunud mootorrattaõnnetus, mis ta teise ilma viis. Keegi teine õnnetuses viga ei saanud.

„Tema kirge loomingu vastu ja täitmatut eluisu said tunda kõik tema lähedased ning tema soojus kandus edasi nendesse, keda ta kõige enam armastas,“ seisis esindaja ametlikus avalduses. „Palume austada perekonna soovi privaatsuse järele, kui nad leinavad oma armastatud poja ja venna kaotust.“

Teine tuntud sari, kus Perdomo mängis, kannab pealkirja „Gen V“. Sarja tegijad avaldasid samuti Perdomole järelehüüde, nentides, et ei suuda uudist uskuda.

Sarjas „Chilling Adventures of Sabrina“ oli aga Perdomo esimene suur roll. Ühes oma hiljutises intervjuus paljastas näitleja, et proovis ka aastaid tagasi saada „Riverdale’i“ meespeaosatäitjaks, kuid toona valiti tema asemel hoopis Cole Sprouse.

Perdomo sündis 1996. aastal Los Angeleses ning kasvas üles Inglismaal. Esialgu plaanis ta õppida juurat, kuid valis hiljem hoopis näitlemise. Oma esimesed näitlemisrollid tegi ta Londoni noorteteatri laval.

Jaga
Kommentaarid