Kate Becksinsale andis oma fännidele juba kaks nädalat tagasi teada, et on sattunud haiglasse. Laupäeval, 30. märtsil jagas ta sotsiaalmeedias uusi klõpse, kinnitades, et on endiselt haigla hoole all.

Värsked klõpsud tegi näitlejatar oma soojadest valgetest sokkidest, kus kujutatakse jäneseid ning mugavatest mustadest pidžaamapükstest, mida kaunistavad valged lipsukesed. Postitusega soovis Beckinsale oma jälgijatele häid lihavõttepühi.

50-aastane näitlejanna postitas esimesed fotod haiglavoodist paar nädalat tagasi. Pildid paljastasid, et naine on silmnähtavalt haige ja kurb. Tundus, justkui ta nutaks ka pildi tegemise ajal. Fotoseeriaga, kuhu kuulusid pildid temast haiglavoodis, soovis ta oma emale sünnipäevaks õnne ning head emadepäeva.

Beckinsale’i elus on olnud viimase aasta jooksul mitu tragöödiat: suvel leinas ta oma kassi ning jaanuaris suri tema kasuisa insuldi tagajärjel. Väidetavalt võitleb ka Kate’i ema Judy Loe varjatud terviseprobleemidega.

Allikate väidetel on Kate’i sõbrad tema pärast väga mures, kuna ta on juba mitu kuud järjest olnud väga suure pinge all ning ta eriti ei söö ega maga, vahendab Daily Mail.