Stripparina tegutsev Justin Leo lahkus Eestist 2021. aasta lõpus suure skandaaliga, kui politsei hakkas uurima tema ja tema abikaasa, suunamudija Triinu-Liis McNairni koduvägivallajuhtumit. Väidetavalt oli Justin Triinu-Liisi nii vaimselt, füüsiliselt kui ka seksuaalselt väärkohelnud.

Justin ise oma süüd ei tunnistanud, kuid prokuratuur algatas 2021. aasta lõpus tema kohta kriminaalmenetluse, mis 2023. aastal oportuniteediga lõpetati. Triinu-Liisi ja Justini abielulahutus jõustus aga 2022. aastal.

Pärast kriminaalmenetluse lõpetamist otsustas Justin Austraalias puhta lehe pöörata ning osaleda kohalikus kehva mainega tõsielusarjas „FBoy Island“. Saade nägi sisuliselt ette seda, et ühele saarele pannakse elama kahte tüüpi mehi: nii neid, kes käituvad naistega lugupidavalt ja härrasmehelikult, kui ka neid, kelle esmane eesmärk oleks naisi ära kasutada. Meestest, kes naisi vaid ära kasutada tahavad, tuleneb ka tõsielusaate pealkiri, sest inglise keeles kutsutakse neid fuckboy’deks (kepivendadeks – toim). Loomulikult on sõusse kaasatud ka kolm naist, kes proovivad valiku seast oma elu armastust leida.

Tundub siiski, et tõsielusaade ei olnud Justini jaoks õige koht, kust armastust leida, sest äsja postitas strippar TikTokki video, kus ta mõtiskleb selle üle, miks tal endiselt armastatut ei ole. „Miks oled sa endiselt vallaline?“ küsib video. „Võib-olla mu hingesugulane suri, ma ei tea – äkki mul endal ei olegi hinge,“ vastab trendikas lugu Justini retoorilisele küsimusele.

Kui kommentaariumis kiitsid Justini fännid teda takka ning lohutavad, et küll temagi ükskord oma kallima leiab, siis üks neiu pakkus, et ehk ei ole Justin leidnud endale sobivat naist, sest ta on strippar, ning kui naisel tekivad tunded, siis ei suuda ta seda ametit välja kannatada. Justin vastas, et tõepoolest on paljudele naistele tema amet liiast, kuid mitte kõigile.