FLAMINGO

Ines sõnas, et Flamingol oli väga kaunis tämber, mis kõlas tuttavalt. „Kui sa ei ole laulja, siis sa võiksid seda teha,“ märkis MartJuur. Kristjan Jõekalda arutles jõudsalt saateklipi üle, mida algul mängiti ning arvas, et tegemist on ehk inetu pardipojaga, kes on kauniks Flamingoks sirgunud.

Kohtunikud pakkusid Flamingoks: Saara Piusi, Eha Urbsalu, Mallukas ehk Mallu Mariann Treimanni ja Kristel Aaslaidi.

TV3 kommentaariumis pakuvad televaatajad Flamingoks Sandra Nurmsalu, Silvia Ilvest, Merilin Mälki, Desiree Mummi (mitu korda), Elina Borni, Birgit Sarrapit, Grete Kulda ja isegi Maribel Väänat.

Flamingo laulis Urban Symphony lugu „Rändajad“.

Flamingo

KUNINGAS

Kuninga esituses saime kuulda Heli Läätse lugu „Oma laulu ei leia ma üles“. Kuningalt uuriti, kui suurt kuningriiki ta juhib, ning karakter vastas, et kui ta oma suu lahti teeb, kuulavad teda kümned miljonid inimesed. Selline vihje viis detektiivide väga erinevat rada pidi ära arvama, kes võiks maski taga olla.

Kohtunikud pakkusid, et Kuningas on kas Anu Säärits, Eva-Lotta Kiibus, Kaja Kallas või Tuuli Roosma.

Vaatajad pakuvad: Kristina Šmigun-Vähi, Ingrid Veidenberg, Tuuli Roosmad, Monika Helmet, Kerli Kõivu, Riina Sikkutit ja Piret Laost.

Kuningas

ELEVANT

Elevant laulis saates Rammsteini loo „Sonne“. Saatejuhid kiitsid Elevandi loo valikut, mis selgelt teistest erines.

Detektiivid pakkusid, et Elevandi maski all võib olla Martin Müürsepp, Urmas Sõõrumaa, Jan Uuspõld või Markko Märtin. Televaatajad pakuvad, et Elevant võib olla Genka (ülekaalukalt), Arbo Tammiksaar, Jan Uuspõld, Koit Toome, Tambet Tuisk, Tauno Kangro või Jürgen Pärnsalu.

Elevant