Tänavuse kalendriaasta jooksul on Sanna jõudnud juba puhata muuhulgas Roomas ja Floridas, rääkimata kümnetest tööreisidest. Ka igapäevaselt on ekspeaminister tööl pigem Londonis kui oma kodumaal.

Berliini sõitnud Soome skandaalseim naine polnud Berliinis ilmselgelt ärireisil, sest temaga oli Saksamaad avastamas tema peagi 6. sünnipäeva tähistav tütar Emmaga. See, et Sanna võttis oma tütre reisile kaasa, on üllatuslik, sest varem pole avalikult jagatud informatsiooni selle kohta, et ekspeaminister oleks koos oma ainsa järeltulijaga mõnda muud riiki külastanud. Tavaliselt on tema kaaslasteks ekspoliitiku sõbrad, kes on samuti viimastel aastatel skandaalide poolt raputatud saanud.

Seda, et tema reisikaaslaseks on eelkooliealine Emma, tõestab ka Sanna Instagrami postitus. Nimelt riputas ta avalikult üles fotod ja videod, kuidas nad tütrega erinevaid Berliini vaatamisväärsusi avastasid. Antud postitus on saanud kommentaariumis palju positiivset vastukaja ning mitmed Sanna jälgijad leiavad, et naine lausa särab. Samuti kiidetakse seda, et Sanna on kaasanud oma niigi kiiresse graafikusse aja oma tütrega.

Emma on Sanna ja tema eksabikaasa Markus Räikköneni ainus ühine laps, kes sündis vahetult enne ekspeaministri sattumist rahvusvahelisse tähesärasse.

Täna jagab Sanna oma elu juuksurist kallima Joniga. Sanna Instagrami postitusest ei selgu, kas ka Joni on Berliini kaasa läinud või on tegemist ema ja tütre väljasõiduga. Juuksurisalongis, kus Joni töötab, oli tema graafik munadepühadeks suletud, aga pole teada, kas vaba nädalavahetus oli tingitud lihavõtetest või hoopis lühireisist Berliini.